Laura Malina Seiler

Lær hvordan du forvandler dit liv.

på cellulært niveau for sundhed, rigdom og en sundere planet

gratis masterclass med danske undertekster.
Laura Malina Seiler

Bruce H. Lipton, PhD

CELLEBIOLOG

FORFATTER

Spiritual Teacher

Dine celler:

I denne GRATIS Masterclass med Bruce Lipton vil du opdage…

HVOR BIOLOGI MØDER ÅNDELIGHED

Alt liv består af celler. Dine tanker celler direkte. Det betyder, at med den bevidste tilpasning af din tænkning, ændrer du selve LIVET.

Dette er en videnskabelig sandhed, som Bruce Lipton har bevist over hele verden.

Slut dig til Bruce Lipton i denne Masterclass for at lære, hvordan du skaber det, du ønsker, gennem mental tilpasning. I hele menneskehedens interesse er denne tilpasning nøglen til det kaos, vi befinder os i globalt.

Leave Blank

Leave Blank

FORMÅL

Du vil komme til at forstå, hvordan helbredelse af os selv er afgørende i kapløbet om at beskytte vores planet for fremtidige generationer.

BALANCE

Du vil lære, hvordan sind-krop forbindelsen virker for balance og optimal sundhed, og hvordan du skaber det liv, du ønsker.

FOKUS

Du vil lære, hvordan du fokuserer dit sind til bevidst at lede dine tanker til positiv forandring – for dig selv og det større kollektiv.

Bliv en mester i dit liv, snarere end et offer for din arv.

Bruce H. Lipton, PhD

Du er hvad du TÆNKER

Nye videnskabelige opdagelser har belyst mekanikken i forbindelsen sind-krop-ånd. Nu ved vi, at vores tilstand af vores bevidsthed eller vores tænkning afspejler vores helbredstilstand.

Og tilstanden af ​​vores individuelle helbred er en refleksion over kollektivets sundhed. Og kollektivt er vi ansvarlige for planetens nuværende tilstand.

Hvad siger dine tanker om dit liv lige nu?

Hvis du er klar til at hæve niveauet af din bevidsthed og ændre dit liv, er denne Masterclass, hvor du skal starte.

Lære at kende

Bruce Lipton

Bruce H. Lipton, Ph.D., er en pioner inden for ny biologi og internationalt anerkendt for sine præstationer med at bygge bro mellem videnskab og spiritualitet.

Som stamcellebiolog af profession arbejdede han ved University of Wiscon Medical School og vandt senere berømthed med sin banebrydende stamcelleforskning ved Stanford University. Som en berømt forfatter kom han med på bestsellerlister over hele verden med sin bog The Biology of Belief. I 2009 modtog han den prestigefyldte Goi Fredspris (Japan) for sit videnskabelige bidrag til en mere fredelig verden.